Kuidentincturen uit de eigen professionele Tincotheek keuken

Kruiden Therapie

Chinese kruiden zijn in het Westen veel minder bekend dan acupunctuur of massage, terwijl de mogelijkheden veelvuldig zijn. Chinese kruiden kunnen bij zeer uiteenlopende klachten een fantastisch resultaat geven. Daarom worden in China de meeste behandelingen met kruiden gegeven. Al jarenlang zijn onze artsen gerenommeerde en gediplomeerde experts op het gebied van het samenstellen van kruidenmengsels voor specifieke aandoeningen.

Kruiden Tincturen

Tincotheek voert een compleet assortiment kruiden tincturen gemaakt van onze eigen verse kruiden op 100% plantaardige basis, welke zonder enige voorbereiding of moeite gewoon met water kunnen worden ingenomen. Het voordeel van de tincturen is dat de perfecte werking van verse kruiden wordt gecombineerd met een eenvoudige manier van innemen: gewoon oplossen in een laagje warm water. Deze kruidentincturen zijn verkrijgbaar voor velerlei aandoeningen zoals onder andere slapeloosheid, onrust, neusontsteking, verstopte neus, reuma, hoge bloeddruk, overgang, huid allergie, rugpijn, algemene pijnbestrijding, kneuzingen, ADHD, hooikoorts, griep, verkoudheid en voor problemen met de weerstand, menstruatie, prostaat, maag, darmen, longen en oren.

Plantaardig 100%
Veilig 100%
Gebruiksvriendelijk 100%

Voordelen

Al onze kruidentincturen zijn gemaakt van Europees gecertificeerde kwaliteitskruiden.

Indien gebruikt volgens de voorschriften op de verpakking, of van uw therapeut, zijn de kruidentincturen 100% veilig in gebruik.

Vanwege de hoge concentratie zijn de kruidentincturen duurzaam in gebruik.

De tincturen zijn makkelijk te doseren. Daardoor is het innemen van de tinctuur voor iedereen geschikt.

Doordat u het inneemt als druppels zult u geen of nauwelijks maagklachten ondervinden.

Onze tincturen zijn zeer geconcentreerd. Daardoor worden ze snel in de bloedbaan opgenomen.

Alcohol is een ideaal oplosmiddel voor de extractie van actieve bestandsdelen. Hierdoor is de tinctuur ook zeer lang houdbaar. Daarnaast vervliegt de alcohol indien de tinctuur wordt opgelost in heet water.

Wij maken uitsluitend gebruik van Chinese kruiden. Deze zijn met zorg geselecteerd door onze gespecialiseerde doctoren. 

Shopping Basket