OVER ONS

CURE BY NATURE

De TINCOTHEEK is hét platform voor de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) specialist, arts, therapeut en consument en geeft u inzicht in het assortiment van de kruidentincturen. Bij de Tincotheek komt u alles te weten over de werking van alle tincturen die ondersteunend zijn bij de behandeling van uzelf of uw patiënten met uiteenlopende klachten. Chinese Kruidentincturen staan synoniem voor de allerhoogste kwaliteit en worden volgens de oude traditionele Chinese receptuur in “eigen kruidenkeuken” ontwikkeld.

Het voordeel van de tincturen is dat de perfecte werking van kruiden wordt gecombineerd met een eenvoudige manier van innemen: gewoon oplossen in een laagje warm water. De TINCOTHEEK heeft gegarandeerd het grootste assortiment tinctuur recepturen van Nederland. 

De Tincotheek biedt middels een groot assortiment kruidentincturen dé ondersteunende oplossing aan voor velerlei klachten en aandoeningen. De tincturen zijn samengesteld uit eeuwen oude Chinese kruiden recepturen die hun kracht en ondersteuning inmiddels wel bewezen hebben. Op deze website treft u als specialist en consument alle informatie aan om met de Chinese kruidentinctuur tot de meest effectieve behandeling te komen.

Tincotheek bordje met tincturen

Tincotheek voor Consumenten

Op de Tincotheek website kunt u als consument alle informatie vinden over de Tincotheek kruidentincturen. Tevens kunt u deze kruidentincturen makkelijk en snel bij ons bestellen.

Tincturen zijn makkelijk te doseren. Daarom is het ook geschikt voor inname door kinderen en zelfs baby’s. Ook voor kinderen die moeite hebben met het innemen van tabletten, pillen of poeders, is een tinctuur een uitstekende oplossing. Voor kinderen en baby's dient de dosering te worden overlegd met een therapeut. Alle kruidentincturen zijn op 100% natuurlijke basis

Tincotheek voor specialisten

Bent u als arts, therapeut, behandelaar of anderszins professioneel actief in het vak “alternatieve geneeswijzen” en wilt u de Tincotheek kruidentincturen ter ondersteuning van uw behandelingen aanbieden, meldt u zich aan dan via de pagina “Specialisten”. Na controle van uw gegevens zullen wij de inloggegevens naar u versturen en kunt u inloggen als specialist en een bestelling plaatsen. Wij voorzien u verder van alle benodigde informatie over de samenstelling en werking van de tincturen om uw patiënten optimaal te kunnen adviseren en houden u op de hoogte van alle nieuwe activiteiten van de Tincotheek.